30 Ağustos 2018 Perşembe

BTS RUN EPISODE 37 - Funny & Cute Moments - Kore Akımı ve Youtube!







Dünya’da Kore deyince akla ilk gelen şeylerden birisi teknolojidir. Kore tarafından geliştirilmesine ve üretimine katkı sağladığı bu teknolojileri artık farklı kategorilerde aktif olarak kullanmaya başladığı görülmekte. Ülkemizde ve dünya’da YouTube kanalı ile oldukça popüler hale gelen Koreli Sanatçılar ve Kore Akımı internet dünyasına yeni akım ve efektler kazandırmaya başlıyor.
Sosyal medyayı en iyi kullanan müzik gruplarının başında gösterilen Koreli grup “BTS” İngilizce yerine kendi dilleriyle müzik yaparak sosyal medyanın da yardımıyla geniş kitlelere ulaşıyor.
2018 Billboard Müzik Ödülleri içerisinde batılı müzisyenlerin yanında artık Asyalı temsilcilerin de yeri alması gerektiğinin bir kanıtı olan BTS ‘ in ARMY isminde bir hayran kitlesi bile oluşmuş durumda.
2018 Billboard Müzik Ödüllerinde “Kendini Sev” sloganıyla Asya’nın temsil edilmesini sağlayan Bangtan Sonyeondan (BTS), ödül konuşmasını İngilizce ve Korece yapan grup, ‘ARMY’ adlı dinleyicilerine “Bu kez ‘sosyal’ kelimesinin bizim için gerçekten ne anlama geldiğini düşünme fırsatımız oldu. Bazı fanlarımız, yaptığımız müziğin hayatlarını değiştirdiğini söyledi ve sayenizde bizim sözlerimizin de gerçekten bir etkisi olduğunu anladık. ARMY! Sizin bizim için söyledikleriniz ilerlememizi ve çabalamaya devam etmemizi sağlıyor.” diye seslendi.
Sosyal medyanın da etkisiyle Ülkemizden de Dünya çapında hayran kitlesi oluşturacak Tarkan v.b. gibi nice sanatçıların çıkması ümitlerimizle…


http://www.teknolojiyebak.com/kore-akimi-ve-youtube/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder